28.08.2006 Merel Roze op de Uitmarkt

De afgelopen twee dagen heb ik iedere borstvoedingsessie aangegrepen om in sneltreinvaart het fijne Fantastica van Merel Roze uit te lezen. Alex, die zich er evenmin van kan losrukken, heeft het boek dan maar meegenomen naar zijn werk.
Merel werd op de Uitmarkt door Margot Dijkgraaf geÔnterviewd over haar net verschenen debuutroman, en uw razende reporters waren er natuurlijk bij. Met kind, dat er voorbeeldig doorheen sliep.
Leuk detail dat tijdens het gesprek werd gedemonstreerd: als het bedlampje uitgaat gloeit het oog op de omslag nog een tijdje onheilspellend na. Aan de preutse trouwe lezer van Merels weblog die verhaaltjes in de trant van “op de fiets voor het stoplicht” verwacht is een waarschuwing op zijn plaats: dit is bepaald andere koek.


Merel was niet de enige weblogger die we dit weekend op de Uitmarkt zagen. Zo maakten we kennis met Cockie — die ons herkende aan de kinderwagen —, troffen we Walter — alweer bezig aan zijn tweede roman — en woonden we een optreden bij van Menno.

anneke | 21:05 | boeken, fotografie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Felix is een heel lief yupje :-)

cockie - 28.08.2006 - 22:22

Hopelijk is Felix niet getraumatiseerd door mijn Kinderlied :-) Fluister hem maar in dat het niet persoonlijk bedoeld was.

Menno Nicolai - 28.08.2006 - 22:42

@Menno: Gelukkig sliep hij ook daar doorheen :-)

anneke - 29.08.2006 - 10:46
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.