17.03.2006 De Wageningse Berg

“U heeft geluk,” zegt de receptioniste enthousiast, “het is Jazzmiddag!” Ik zie vanuit de receptie een zaal vol bejaarden. Er klinkt Dixieland, hard en vals. Ik probeer me vergeefs te concentreren op het registratieformulier. In blokletters graag. Naast me heeft zich een rij gevormd van oude dames. De voorste legt tien euro op de balie. Ze krijgt vier blauwe munten en wat kleingeld terug.

Even enthousiast vertelt Zoubina, zo lees ik op haar naambordje, dat de keuken om vijf uur dichtgaat. Het hotel doet denken aan een verzorgingshuis uit de jaren zeventig. De trompet en banjo sterven langzaam weg terwijl de lift ons naar de vierde etage brengt. In de beige kamer vinden we twee ultrazachte bedden, een tv van postzegelformaat en een bruine badkamer. Helemaal goed. We verbazen ons over het fantastische uitzicht. Het is precies zoals op de website. Ik verwachtte dat je het alleen zou kunnen zien als je met een helikopter boven het hotel zou hangen.

Snel rennen we langs de zaal waar de muziek onverminderd doortettert, springen op de huurfietsen en laten ons van de Wageningse Berg afrollen.

alex | 22:55 | fotografie, plaatsen
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Nice! Mooie kleuren

Ashwin - 20.03.2006 - 21:46

Vooral die omgevallen boom, erg ‘schoon’.

Rick - 21.03.2006 - 16:11

Mooi is het hier wel…..daar ga ik aan werken

Paulien - 10.04.2006 - 21:23
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.