10.01.2006 Bijvoederen

Onze buren zijn helemaal los op het bijvoederen. De jaarlijkse kerstversiering is net weer verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor een overdaad aan vetbollen en zakken pinda’s. Heel gezellig…

Overigens is de bovenstaande foto verwerkt met Adobe Lightroom, de applicatie die de directe concurrentie met Apple’s Aperture moet aangaan. Adobe heeft voor Mac-gebruikers een publieke beta beschikbaar gemaakt, die ik op mijn bescheiden G4 op kantoor uitgebreid aan het testen ben. Ik ben tot nu toe erg onder de indruk. Het programma werkt makkelijk, er zijn opties in overvloed en de organisatie van bestanden is overzichtelijk en eenvoudig. Luminous Landscape heeft een mini-review beschikbaar. Windows gebruikers kunnen over een paar maanden ook een beta uitproberen.

alex | 15:15 | fotografie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Mooie heldere groentinten op deze foto!

Simone - 12.01.2006 - 12:58

Het is inderdaad een heel leuk programma, dat Light Room.

De demo-filmpjes van Aperture zagen er ook wel heel indrukwekkend uit. Daar al mee kunnen spelen?

Alper - 12.01.2006 - 13:23

Nee, ik heb geen Mac die voldoet aan de systeemeisen. Daarnaast heb ik niet echt een reden om het te laten aanschaffen door het bedrijf waar ik voor werk. :)

alex - 12.01.2006 - 13:34

Heb ik ook last van, de compatibility checker loopt bij mij te zeuren dat ik niet de vereiste 1G RAM heb. Toch wel leuk dat Adobe met een vergelijkbaar pakket komt, dat geschikt is voor de wat lower end.

Alper - 12.01.2006 - 13:43

Ik wacht vol spanning op de windows-versie

Magnek - 13.01.2006 - 21:28
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.