24.06.2005 Weer thuis, op naar Strand Zuid

Zo, weer thuis. Het huis is niet afgebrand, we zijn niet bestolen en de poezen leven nog. Het Grote Scannen van de rolletjes die Anneke heeft volgeschoten kan ook beginnen, waarna we eens rustig over een albumpje na kunnen gaan denken. In ieder geval is hier nog een panoramaatje van Florence, die had u nog tegoed.

We zijn maar meteen even op Strand Zuid gaan kijken. Leuke sfeer. Gevarieerd publiek. Relaxte muziek. Iets minder hip dan ik had verwacht, wat wel aangenaam is. Ik was alleen niet zo onder de indruk van de strandtent. De volgende keer ranja en boterhammen mee. ;-)

Strand Zuid, 16:48 uur

alex | 20:18 | algemeen geleuter, fotografie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Heb erg genoten van jullie Toscane-verhalen. E. en ik zijn er zelf ook geweest en ik wilde direct weer terug.

Tim - 25.06.2005 - 07:58

Het blijft toch nogal geforceerd, zo’n strand in de stad (maar ik heb dan ook Scheveningen voor de deur).

RobertK - 25.06.2005 - 09:56

wow wat een schitterende foto in de header.. waar kan die nabesteld worden?

herman - 25.06.2005 - 11:42

@herman: er zijn ongeveer 25 verschillende headerfoto’s, over welke had je het? Je kunt op het contact linkje klikken voor info over nabestellingen.

alex - 25.06.2005 - 23:59

Erg genoten van julllie reisverslagen. Ik ben een vreselijke Italie fan dus… . Ik zou zeggen ga de volgende keer eens naar Sardinie. Geweldig!!
Enne een stadstrand, bij gebrek aan beter kan het ermee door. Wel jammer dat die strandjes allemaal op elkaar gaan lijken. Hip, hop en hup.

nel - 26.06.2005 - 23:24

Toch is het een aanwinst, die strandjes, want het is een paar minuten van huis en dus de moeite waard voor een paar uurtjes.
Maar een echt strand is het pas als je er kan zwemmen, naakt kan liggen,
de hond mee mag en de prijzen normaal zijn. Daarom kom ik het liefst op Blijburg. Alleen jammer dat de goed opererende bus 326 werd vervangen door een trage, eeuwig kapotte, onbetrouwbare tram 26 die er 2x zo lang over doet en waarvan nooit zeker is waar het eindpunt is. Dat wisselt per dag.Als je betaalt tot het eindpunt is het lullig dat je er een halte eerder wordt uitgegooid zodat je met een loodzware koelbox 3 x zo ver moet lopen als vroeger.

blijburger - 01.07.2005 - 13:35

Bij mij (of misschien beter: in mijn computer) werkt iets niet goed. Als ik op de foto klik krijg ik ipv een panorama een vrij smal beeld… :-(

Trouwens, ik vind de nieuwe manier van foto’s weergeven toch minder handig.

Harry
(panoramaliefhebber)

Harry - 02.07.2005 - 23:40
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.