23.09.2004 Kantoorleven (5)

Na de overname van een ander IT-bedrijf zijn er bij mij op het werk nogal wat veranderingen doorgevoerd. Een daarvan is dat we weer een kerstpakket krijgen. De herfst is nog niet begonnen, of we mogen er al een uitzoeken. Bij kerstpakketten stel ik me een doos vol vreemdsoortige noten met een notenkraker voor, blikjes paté, kaascrackers, servetten, geurkaarsen, een presse-papier, een miniatuur schaakspel of dubieuze kwaliteit gereedschap.

Dat viel allemaal erg mee, zo bleek. We konden zelfs onze voorkeur bekend maken op een webpagina. De keuze bestond uit uit een chocolade- of wijnpakket, spulletjes voor in de badkamer of een broodmachine. Van iedere optie was maar een beperkte hoeveelheid aanwezig. De laatste mogelijkheid was het overmaken van een bedrag voor een goed doel.

Na nog geen uur werd de website gesloten, want zo konden wij lezen, er was een overweldigende interesse voor een enkel artikel. Ik denk dat iedereen straks een broodmachine op zolder heeft staan, naast de sapcentrifuge en Abdominizer. Na het zien van de broodmachine-keuze gingen ook bij mij alle principes overboord. Een goed doel, tsk…

alex | 09:54 | algemeen geleuter
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

wij hebben ook sinds jaar en dag een broodmachine. Zeker in het begin veel gebruikt om brood te bakken, nu is het vooral handig bij pizzadeeg maken. als het eruit komt moet je het alleen nog maar even platrollen en dan kan de anjovis erop :-)
Maar warm brood… dat is gewoon heel erg lekker

joep - 23.09.2004 - 10:55

En straks alle afgedankte broodmachines naar de hongernegertjes in Afrika.

cockie - 23.09.2004 - 11:27

Kerstpakketten voor de verwende westerse mens… altijd een hoop onzinnig gedoe

Simone - 23.09.2004 - 15:07

~sluit zich aan bij Simone~

Jasper - 23.09.2004 - 23:53

ik ben juist dol op het ouderwetse kerstpakket; voel dan altijd een beetje een klein meisje bij een grabbelton ;-) Het hoeft wat mij betreft weinig te kosten, het uitpakken is gewoon een feestje op zich.
Wij hebben ook 1 jaar via een website mogen kiezen wat we wilde. De lol was er toen voor mij af; als ik van te voren weet wat ik krijg, al is het nog zo mooi, hoeft het voor mij niet meer.
Dus mijn ‘pakket’ is dat jaar naar een goed doel gegaan.

Kuikentje - 25.09.2004 - 14:15
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.