06.09.2004 Expeditie Overdose

Een paar maanden geleden stonden bij de lokale bittorrent-aanbieder alle seizoenen van Survivor, de Amerikaanse Expeditie Robinson, in de aanbieding. Ooit heeft Net5 de eerste serie uitgezonden, maar daar is het helaas bij gebleven.

“D?Üt is leuk om het televisie-komkommerseizoen door te komen!”, dachten we. Dus geregeld zitten we bij een zaterdagochtendontbijtje naar hongerige en ruziŽnde mensen te kijken. Na Outback, Africa en Marquesas zitten we nu midden in Survivor Thailand. Hierna nog twee seizoenen te gaan en dan staat de nieuwe serie Fire Island alweer op het punt te beginnen. Drukdrukdruk. Nu moeten we tussen al die afleveringen door ook nog naar het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson kijken.

De Amerikaanse Survivor is nooit veranderd van opzet, ieder jaar wordt precies hetzelfde gedaan, met hier en daar een kleine twist. Maar Robinson is weer geweldig aangepast. Hollanders tegen Belgen! Een verstekelingenkamp! (dat wordt voedsel stelen) En al meteen weer mensen waar ik een hekel aan heb. De typisch Hollandse vergadercultuur deed me aan Monty Python’s Life of Brian denken: “This calls for immediate discussion!” Het is weer smullen…

(Het Blok was ook leuk trouwens)

alex | 07:59 | televisie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

voedsel stelen uit het kamp, dat wordt smullen (voor de kijkers dan) :-)
ik kan me de gestolen bananen van vorig jaar nog herinneren !

ps. het Blok was ook leuk ja, vooral de ‘nichten’ die het niet zo nodig vonden om te klussen, hehe

Frank - 06.09.2004 - 11:38

Ze sprak nog geen 3 zinnen, en ik had al een gezonde afkeer van de creatie Klaartje… Dat zoiets, onder de wetten van Darwin nog kan bestaan…
Ach, het volk heeft gesproken, en misschien zal haar wet op de chaotica haar helpen in de wereld der verstekelingen… Then agan…

Oh ja, Klaartje streed in de Irritatie top drie met Henk, die het met een neuslengte achterstand, in goed overleg, aflegde tegen de nummer 1 nominatie van Klaartje. Patrick staat als opgewonden standje op 3.

Volgende week de belg beoordelen… Ik kan bijna niet wachten…

Ben - 06.09.2004 - 13:21

Wat misschien nog wel het leukste was, was dat Klaar gelijk complotten zag, toen ze werd weggestemd. Het komt dus blijkbaar niet in haar op dat ze _echt_ irritant is.

Bob - 06.09.2004 - 14:35
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.