03.06.2004 Vrouwonvriendelijk?

wat doet 'ie?!

Er was in Frankrijk al veel ophef over deze reclamecampagne. Hij zou vrouwonvriendelijk zijn. We hebben de Lejaby ondergoed-meneer nu ook in Nederland. Om eerlijk te zijn, ik snap hem niet. Wat doet die man daar nou, ruikt hij eraan, of voelt hij eraan?! Gelukkig kunnen we voor het antwoord en zijn ‘liefdesverhaal’ naar lejaby.com.

Daar word ik niet veel wijzer van. Er staat, “A campaign, which will transform a woman from being a sex object” “A campaign which speaks about sensuality without showing naked women…”. In plaats daarvan krijgen we een man die aan een slipje snuffelt te zien. Juist ja. En deze foto roept alleen maar meer vragen op…

Over showing naked women gesproken. De overburen aan de Jacob van Lennepstraat die tegen deze schildering aan moeten kijken en het aanstootgevend vinden, krijgen matglas, vitrage ?n planten door het stadsdeel vergoed. Misschien kunnen dan aan voorbijgangers ook blinddoeken worden uitgedeeld.

alex | 11:23 | algemeen geleuter
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Wat een land, dat Nederland.

Rick de Kikker - 03.06.2004 - 12:08

Dat laatste is een grap, toch?

Merel - 03.06.2004 - 14:35

Dat van die blinddoeken natuurlijk wel, maar de vergoeding door het stadsdeel is echt waar.

alex - 03.06.2004 - 14:48

De oude Jacob van Lennep zal zich helemaal in z’n graf omdraaien… En wat betreft die Lejaby uitleg; misschien wordt ‘t wat duidelijker wanneer je die m.b.v. Google language tools naar ‘t Frans vertaald, en dan via Duits en Spaans weer terug naar ‘t Engels.

Douwe - 03.06.2004 - 16:06

Ik vind het wel wat hebben al met al…………. (die muurschildering dus)

Neneh - 03.06.2004 - 21:20

mooie muurschildering! Helemaal top. ZOu ik best tegenover willen wonen.

Anneke - 04.06.2004 - 09:11

Nou nee zeg… je wordt wakker en je doet de gordijnen open en het eerste wat je ziet met je duffe kop is een enorme vagina van Crand Canyon afmetingen. Ik pas…

K?r - 04.06.2004 - 11:05

Je mooie foto heeft aan een aantal Saabliefhebbers veel plezier bezorgd!

Harry - 06.06.2004 - 23:17
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.