30.12.2003 Uit het fotoarchief (2)

Ik moet hoognodig weer de straat op voor wat verse foto’s. Gisteren nog geprobeerd, maar na het zien van de winkelende mensenmassa in de binnenstad ben ik naar huis gevlucht. Om u nou lastig te vallen met foto’s van de katten, dat is ook weer zo wat. Nou goed, twee dan, ze zijn heel schattig: klik en klak. Ze liggen er daar heel wat vrediger bij dan op dit moment. Door het vuurwerk zitten ze nu al gestressed onder het bed te grommen. :(

Maar wat ik eigenlijk wilde posten is weer een foto uit het archief die er tijdens de eerste schifting niet doorkwam. Walter de Jong (u weet wel, de vader van Spinvis) tijdens het optreden op de Uitmarkt. De Nieuwegein aan Zee DVD bevestigde mijn vermoeden dat hij niet zo’n spraakzaam tiep is. Misschien ook een leuke voor een onderschriftje: ‘Waar denkt meneer de Jong aan?’.

Walter de Jong

U denkt wellicht: ‘wat is die foto raar gesneden’. Dat komt zo, de fotograaf was obsessief aan het proberen de artiesten met de lampen op de foto te krijgen. :P

alex | 21:13 | fotografie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Waarschijnlijk aan de kapper.

Rick - 30.12.2003 - 22:49

Hahaha! Ik dacht op het eerste gezicht even dat het prins Bernhard was. En toen dacht ik, hij begint steeds meer op Saddam te lijken. Toen zag ik pas dat hij het helemaal niet was. Met dank voor deze ervaring.

Edwinek - 03.01.2004 - 23:08
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.