07.12.2003 Passage Interdit

Vandaag is de laatste dag dat het Rijksmuseum open is. Lange rijen voor de ingang, tot om de hoek van de straat zelfs. De passage onder het Rijks is voor de gelegenheid ingericht als caf?, met de passende naam Passage Interdit.

klik! klik! klik!

alex | 15:13 | fotografie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Heel mooi gedaan, die linker!

Rick - 07.12.2003 - 22:44

Mooie platen! Maar als ik het zo even zeggen mag vind ik de vensters waarin ze worden geopend minder handig. Ze passen niet in 1x op mijn scherm en resizen mag niet dus ik kan de foto niet helemaal zien. Ook wordt ‘ie niet autom. geresized als er een nieuwe foto in geladen wordt.

Michel - 08.12.2003 - 12:58

Ik maak ze meestal 900x600 pixels, wat in landscape formaat de meeste mensen wel kunnen hebben. In portrait is het misschien wat scheutig ja.

Dat het venster niet geresized wordt is inderdaad iets waar het javascriptje geen rekening mee houdt, ik zal daar eens naar kijken.

alex - 08.12.2003 - 13:05

Ik ben van het type “hoe groter, hoe beter” dus je hoeft niet je foto’s aan te passen omdat ik thuis nog van die ouwe meuk heb staan :-) Alleen al kunnen resizen / scrollen zou (me) een stuk helpen!

Michel - 08.12.2003 - 23:16
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.