09.11.2003 Maansverduistering

Om een uur of één zal ik toevallig nog wat foto’s te bewerken en te kijken of iTunes een handig programma is, toen ik me herinnerde dat er een maansverduistering zou zijn. Nu is Amsterdam sowieso niet de beste plek voor dit soort foto’s door de enorme hoeveelheid omgevingslicht, maar de dikke laag wolken hielp ook niet echt.

begin van de maansverduistering

Een kwartiertje later was de maan helemaal achter de wolken verdwenen, toen ben ik maar naar bed gegaan. Betere resultaten vind je hier en hier.

alex | 12:22 | fotografie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Je had denk ik net iets langer op moeten blijven. Ik bedacht het me pas om een uur of 2:00, en op dat moment was er geen wolkje aan de lucht. Ik dacht eerst ook even dat het wolken waren maar merkte al snel dat het de maansverduistering was die de maan zo donker maakten. :)

Ik heb tot 4:00 zitten wachten tot het helemaal over was, moet je natuurlijk wel zin in hebben…

Onno - 10.11.2003 - 00:45
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.