19.11.2003 Love Actually

Love Actually recensie

4/5 

Deze film is gemaakt met de achterliggende gedachte om d? kersthit van 2003 te worden. Het ziet ernaar uit dat dat gaat lukken. Schrijver en regisseur Richard Curtis (Bridget Jones’s Diary, Four Weddings and a Funeral) heeft tien verhaallijnen tot een film verwerkt die ons van enkele weken voor kerst tot kerstavond brengt.

Verliefdheid, overspel, een sterfgeval, een huwelijk, een taalbarri?re, een onbereikbare liefde, een premier die verliefd wordt op eenvoudig burgermeisje, een uitgerangeerde rocker die met een kersthit een comeback wil maken, en nog talloze andere ontroerende, romantische en komische verwikkelingen krijgt u in twee uur en een kwartier voorgeschoteld. De hoeveelheid plots is misschien iets te veel van het goede, zodat ieder personage niet echt de mogelijkheid krijgt om goed uit de verf te komen. Maar de sterrencast die Curtis opvoert slaagt er uitstekend in om er een meeslepende feelgood-movie van te maken. De moraal: Verliefd? Zeg het gewoon!

Verplichte eindejaarskost!

alex | 22:27 | film
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

waarom worden de acteurs met een kleine rol niet vernoemd bij de cast op de site??
ik vond die jongen met zijn zwart haar en brilletje op kantoor zo intrigerend en nu wil ik iets over hem opzoeken , maar weet niet hoe hij heette in de film en zeker niet in het echt, en nu vind ik hem nergens terug !! weet iemand hoe deze kerel heet?

S?verine De Ryck - 30.12.2003 - 23:42

alles dat je altijd al wilde weten en meer:
http://us.imdb.com/title/tt0314331/fullcredits

alex - 31.12.2003 - 00:00

wat een geweldige film zeg! pfooeee. die wil ik nog wel een keer zien, vooral omdat ik met iedereen wil neuken, maar dat is misschien iets te persoonlijk

Anna-Sophie Hermink - 04.01.2004 - 16:57

ohhhhh Sophie……..neem contact met me op

love linda

linda - 19.07.2007 - 04:00

ik wil je ook wel neuken hoor Anna Sophie!!!!!!!!!!!!

Gerwin van Rintel - 18.12.2008 - 18:57
reageer







onthoud mij:






Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.