20.11.2003 BertolliWe hebben onze vrije dag gisteren zoals gewoonlijk optimaal benut. Beetje gewinkeld (zonder succes, die laarzen zien er in de bladen toch altijd een stuk mooier uit), veel foto’s gemaakt, 2 films gezien. Doordat de films zo krap op elkaar volgden, hebben we noodgedwongen en bij hoge uitzondering tijdens de tweede film gedineerd met chips en m&m’s….

Gelukkig was er wel tijd om te lunchen. Op het moment dat de honger toesloeg waren we net in de buurt van het Bertolli lunchcaf?. Bij ons eerste bezoek aan deze lunchgelegenheid waren we destijds wat sceptisch. Het leek ons zo’n typisch Unilever-uithangbord in de trant van “kijk ons eens authentiek Italiaans zijn”, maar we werden aangenaam verrast door de kwaliteit van de heerlijke salades.

Inmiddels zijn we ook zeer te spreken over de lekkere broodjes en de goddelijke chocoladetaart….

anneke | 11:47 | eten & drinken
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

lekker eten en drinken…ik doe niks liever

humeurist - 21.11.2003 - 00:00

Oi. Tudo bom?
Sou Bruna Bertolli moro no Brasil, e estou a procura de parentescos italianos.
Se ler esta mensagem tente entrar em contato
bruna_bracho@hotmail.com

Bruna Bertoli - 25.02.2004 - 15:22
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.