30.11.2003 Afdrukken

Na wat verzoeken hier en daar voor afdrukken overweeg ik om deze gewoon via de site aan te gaan bieden. Ik zal, als er interesse is, een pagina maken waarop je het formaat en de hoeveelheid aan kan geven. Ik heb zeer diverse afdrukmogelijkheden tot mijn beschikking, dus als je een leuke poster aan je muur wilt, neem contact met me op.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik me wel een beetje verbaas over deze interesse, aangezien Anneke en ik niet echt typische landschaps- of stillevenfotografen zijn, maar veelal portretten schieten. Maar goed, als we mensen blij kunnen maken… :)

Overigens, ik heb een nieuw album toegevoegd aan de fotogallerij, Amstel. Daarin staan alle foto’s die de laatste tijd langs de kant gemaakt zijn.

alex | 22:27 | fotografie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Amstel: mooi!

George - 01.12.2003 - 11:51

Ik heb die ene besteld waar mijn huis opstaat. :-)

Merel - 01.12.2003 - 12:10

Ah. Welke foto dat is weet ik wel. :-)

George - 01.12.2003 - 19:42
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.