21.10.2003 Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman

We hadden nog wat films op video staan, dus we hebben maar even ontbeten met Flawless, die een tijdje geleden door BNN werd uitgezonden. Tot mijn grote vreugde zag ik dat het een film met Philip Seymour Hoffman was, wat in ieder geval garant staat voor briljant acteerwerk, met een beetje geluk ook voor een geweldige film.

De eerste keer dat Philip Seymour Hoffman mij opviel als begenadigd acteur was in Happiness, waarin hij een psychiatrisch pati?nt speelt. Later wist hij voor mij keer op keer de show te stelen in films als The Big Lebowski, The Talented Mr. Ripley, Magnolia, Almost Famous en recentelijk Punch Drunk Love. Een ware kameleon die telkens weer een volstrekt ander personage kan neerzetten.

alex | 11:44 | film
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Mooi is hij ook in Boogie Nights…

JQN - 22.10.2003 - 20:46
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.