27.10.2003 De Boeing 777 van KLM is geland

Gisteren hadden we de mogelijkheid om de nieuwe 777 van KLM te bezichtigen. Ik was blij verrast dat ze er echt een evenement van hadden gemaakt, met het nieuwe toestel glimmend in de hangar, geflankeerd door de Uiver, de enige vliegende DC-2 ter wereld en Doornroosje, een DC-3 van de DDA in Martin Air Charter (Martinair) kleuren.

In eerste instantie dacht ik nog dat het niet zo bijzonder zou zijn, ik had immers al een paar keer een 777 van binnen gezien, tijdens vluchten van en naar de VS. Ik moet zeggen dat de KLM een erg mooie uitvoering heeft, met veel luxe en faciliteiten in beide klassen.

777 cockpit 777 zijaanzicht 777 open motor
777 tourist class interieur 777 motor vooraanzicht 777 landingsgestel

Dank aan Ben voor de technische details.

alex | 20:22 | plaatsen
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Mooie foto’s. Het wordt blijkbaar eens tijd om een vlucht te boeken!

Ralph - 27.10.2003 - 21:17
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.