25.09.2003 Rabo telebankieren, nu ook met ongewenste reclame

Sinds jaar en dag gebruik ik Rabo Telebankieren naar volle tevredenheid (nouja, bijna). Ik haat het invullen van accept giro’s, ik haat in de rij staan bij de bank, om nog maar te zwijgen over gebrek aan kennis van zaken van de gemiddelde bankmedewerker, zo bleek toen ik geld naar een IBAN rekening wilde overmaken. Dus ik ben blij dat ik gewoon vanaf mijn eigen pc al mijn bankzaken kan regelen.

Ik heb bijvoorbeeld ook een doos waar al mijn rekeningafschiften ongeopend in belanden, omdat daar informatie op staat waarvan ik al een paar weken op de hoogte was via het online rekeningoverzicht. Vandaag zag ik daarin voor het eerst dat mijn PIN-betaling bij het Kruidvat gelinkt was. De mouse-over vertelde mij dat ‘ik kan doorklikken naar meer informatie over dit bedrijf, bijvoorbeeld over mijn betaling, aanbiedingen of andere informatie’.

Pardon? Informatie over mijn betalingen bij het Kruidvat? Ik hoop niet dat het Kruidvat bijhoudt dat iemand bijvoorbeeld geribbelde condooms, aambeienzalf en shampoo tegen hoofdluis heeft gehaald voor een bedrag van ?24,87, gevolgd door een persoonlijke aanbieding: mondwater voor slechts ?2,99.

Maar nee, je krijgt gewoon de Kruidvat site voorgeschoteld, dus eigenlijk is het gewoon reclame. Fijn, nog meer ongewenste reclame, en CZ Zorgverzekeringen, Essent, Free Record Shop, ICI Paris XL, KPN Telecom en Wehkamp doen ook mee!

alex | 23:01 | algemeen geleuter
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

over spam gesproken, surf vandaag ook nog maar een keer bij mij langs ;)

humeurist - 25.09.2003 - 23:10