17.09.2003 Marlies Dekkers

klik voor popup klik voor popup

Ter gelegenheid van het verschijnen van haar boek 33 propositions staat één etalage van de Bijenkorf geheel in het teken van Marlies Dekkers. Laat ik vooropstellen dat Marlies Dekkers een heldin is: getalenteerd ontwerpster, geslaagd zakenvrouw en nog een leuk mens ook. In mijn ondergoedladen liggen verscheidene van haar setjes, die sexy zijn maar nooit ranzig en comfortabel maar nooit suf. Maar nu dan dat boek. Vol verwachting sloeg ik het open op de boekenafdeling van het grote warenhuis. Het bleek een koffietafelboek, en ook niet meer dan dat. Mooie foto’s, daar niet van, maar wel grotendeels afkomstig uit de reclamefolders van de verschillende collecties en dat dan afgewisseld met quasi-kunstzinnige teksten. Jammer, en de ?39.95 wat mij betreft niet waard. Gewoon de folders bij de lingeriewinkel halen dan maar.

Mocht je overigens zo’n fraaie set van Marlies willen aanschaffen (ze ontwerpt zowel voor mannen als vrouwen), doe het dan bij voorkeur in haar winkel aan de Nationale straat in Antwerpen. Alleen het interieur is al de moeite waard, en de verkoopsters zijn schatten met engelengeduld.

anneke | 12:07 | algemeen geleuter
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Het is prachtige lingerie inderdaad en ik zou er graag wel meer dan ??n string van willen hebben. Maar de prijs…

Uniquehorn - 17.09.2003 - 20:49

voor mij niet te betalen

rchottrakarn - 27.10.2003 - 09:37

In bezit van diverse setjes en groot fan! Niet alleen vanwege de geraffineerde look zonder dat het ordinair wordt maar ook vanwege de geweldige pasvorm. Punt van kritiek is de slechte bereikbaarheid van Marlies. Graag zou ik feedback willen leveren, tips ter verbetering van de lijn of de site die erg traag is. Waar ik van baal is dat ik nergens een boek kan vinden waar ?lle modellen in staan. Nu moet ik diverse winkels af om te complete collectie in beeld te krijgen v??r ik over ga tot koop. Het zijn ten slotte DURE stukjes verfraaiing!

els - 26.03.2004 - 21:38

wat kan ik zeggen… super! maarja voor iemand met kleedgeld inderdaand toch wel een beetje duur…

merijn - 30.03.2004 - 14:21

Ik ben ook in het bezit van diverse setje waaronder Spyder, Zip & Zap en Tease. Ik vind vooral de pasvorm geweldig. Ik heb cup D en dan val je bij andere merken meestal net buiten de mooie setjes. Ik ben het met de vorige reacties eens dat het wel duur is. Een gemiddeld setje kost samen over de 125 euro. Ik spaar er soms voor en soms krijg ik een setje van mijn vriend. Ook hij vind het erg mooi en bijzonder.

Martine - 22.04.2004 - 14:42

in beverwijk zit een outlet store, in een zijstratje vsn de winkelstraat..een bh voor 25 en een string voor 15 euro gekocht.
weet het exacte adres niet, maar als je er bent niet moeilijk te vinden.

arachna - 18.05.2004 - 18:13

ik vind het echt super lingerie sexy en toch wel een beetje ruige setjes ik heb ook al diverse setjes gekocht en een bikini alleen daar heb ik klachten over ik heb die voor een hoge prijsklasse gekocht hij is wit met zwarte bandjes kruislinks en rechte bandjes en over mijn borst loopt nog een bandje hij is super mooi. maar de zwarte bandjes geven af en dat vind ik niet kunnen voor die prijs, graag andwoord?!

cindy - 01.06.2004 - 13:23

ik vind dat ze prachtige lingerie ontwerpt!!
heb dan ook een paar setjes van haar gekocht!!
maarja, de prijs is niet goed koop, maar haar lingerie verdiend wel duur te zijn het is prachtig!!

yadee suply - 20.06.2004 - 19:57

die winkel in beverwijk, zit in de begijnenstraat.. :) .. vraag het aan iemand als j op de breestraat (winkelstraat) ben, en j bent er zo..

Gin - 26.06.2004 - 19:18

weet je,als je zo gek bent van lingerie van marlies dekkers, en je vind het te duur koop het dan in de uitverkoop.Ik ben zelf ook fan van haar en kocht vandaag een bh voor de helft van de prijs en het koste me nu maar 40 euro ipv 80 euro.Het is een hoop geld wat je voor haar lingerie betaald maar de kwaliteit is goed en het ontwerp is mooi.dat mag van mij wel wat kosten.

peggy - 15.07.2004 - 18:58

op marktplaats staan vaak mooie nieuwe sets voor weinig geld!!!

Suus - 15.11.2004 - 17:08

maar op marktplaats kan je ook een kat in de zak kopen!
Dan lijkt het marlies en krijg je een nepper!

Liever echt uit de winkel

boukje - 03.08.2005 - 11:42

Ik vind het wel mooi maar ja ik pas weinig want ik heb maar net cup aa en ja das klein

meriel - 12.09.2005 - 16:11

We vinden het enorm mooie lingerie. We hebben nu zo’n 3 setjes. Erg gaaf!Ook hebben we 1 van de bikini’s (die roze met oranje) en het Marlies Dekkers topje. Kost het nodige, maar dan heb je ook wat!

Wat ons echter enorm tegen valt is dat in de nieuwe collectie (fall/winter 2005) een setje zit die alleen voor cup D en E te krijgen zijn (BH met dat kettinkje voorlangs). Past helaas niet (Grmbl)!

Iemand enig idee waarom ze dit gedaan hebben? of hoe dit ongenoegen door te geven?

Tom - 21.09.2005 - 12:59

Ik heb met kerst een setje van mijn man gekregen, en ik moet zeggen het zit echt super ik heb zelf cup c dat setje wat ik gekregen heb is uit de nieuwe collectie van (fall winter 20005) die met die twee bandjes over de borsten heen.
Het zit geweldig
Margo 07-01-06 10.49

Margo - 07.01.2006 - 10:49

Kijk eens op http://www.picturetrail.com/fantasy-marlies-dekkers.
Hier vind je complete, originele! setjes van Marlies Dekkers voor Euro 65,00 inclusief verzendkosten. Ik heb daar inmiddels verschillende setjes gekocht en het is absoluut een aanrader.

Jacqueline - 11.02.2006 - 17:50

graag had ik van u het adres of adressen van winkel of winkels in antwerpen en omliggende.
bedankt en groetjes
simonne

simonne doms - 01.03.2006 - 15:09

er was toch ook een winkel in beverwijk, weet iemand waar die zit? ik hoop het te horen, bedankt alvast…groetjes

[anoniem] - 07.04.2006 - 13:09

Zoals ook ergens hierboven te lezen is zit de outlet store in de Begijnenstraat. Vanaf station 10 minuten lopen. Zijstraat van de grote winkelstraat de Breestraat. Let wel, outlet is volgens mij niet altijd open (bijv niet op de koopavond).
Ennuh de nieuwe winkel in Amsterdam ziet er ook super uit, alleen dan betaal je wel de volle mep (= nieuwe collectie).

Orka - 19.04.2006 - 16:06

Iemand heeft een sitename op de website gezet, waar je setjes kan bestellen inclusief verzendkosten … deze setjes zouden rond de dertig euro kosten … ik zie geen site waarop je dit kan zien of bestellen … ik wil ook zo’n setje van Marlies, liefst een bikini, hi hi hi

mireille - 17.08.2006 - 17:05

Hallo

Wij hebben leuke setjes in diverse maten van Marlies Dekkers.
Kijk ook op marktplaats en toets bij zoeken Marlies Dekkers Arnhem in en je vind onze advertenties

Tot gauw
F & M

F & M - 12.11.2006 - 16:26

Ik ben het helemaal met je eens dat de lingerie van Marlies super is (heb bijna alles), maarre… die ‘eigen’ winkel in Antwerpen vind ik helemaal niks. Ben nog nooit zoooo slecht geholpen!!! Geld brandde in m’n zak… Was klaar voor 2 of meer setjes, maar verkoopsters deden amper moeite en liepen alleen maar beetje met elkaar te kletsen en zuchten toen ik vroeg naar andere maten. Een hele slechte ervaring en voor hun een grote omzet-misser!

Sandra - 16.11.2006 - 23:04

Ik koop al m’n setjes van Marlies Dekkers bij http://www.bodytalklingerie.nl/. Nog nooit problemen gehad en heel snel in huis. Gelukkig maar want ik ben zeer ongeduldig als ik eenmaal iets besteld heb (met alles). Altijd zeer vriendelijke en correcte mailuitwisselingen met Yvonne die de site beheert. Echt een aanrader. En als je laat weten dat je naar iets specifieks zoekt probeert ze dat ook nog voor je te vinden. Kan even duren maar toch een goede service en dat voor een prijs die een stuk lager ligt dan in de winkels.

Thelma - 20.01.2007 - 19:53

Hoi allemaal… zo te lezen allemaal dames, waar ik me als man toch even tussen meng. Marlies Dekkers vind ik helemaal geweldig. Ikocht voor mijn vrouw regelmatig sets van aubade en andere mooie merken, maar sinds dat ik voor mijn vrouw een keer Marlies heb gekocht is er geen weg meer terug. Inmiddels heeft ze 4 prachtige sets en een bikini. Ik noem het “subtiel sensueel voor alle dagen” Nu ben ik op zoek naar de nieuwe lijn, maar die is via haar site, door de slechte foto’s niet goed te zien… helaas, dan maar weer naar Rendez Vous te Oldenzaal, want daar slaag ik altijd. Groeten, Rene

Rene - 31.01.2007 - 21:09

Marlies dekkers is de beste lingerie di eer is…ik heb mazzel dat mijn ouders het voor me betalen want goedkoop is het niet maar de kwaliteit is de prijs waard!!!!! Ik draag tot nu toe alleen nog maar dekkers en ik ben er heel erg tevereden mee……


kusjes

maureen - 07.02.2007 - 16:38

Help !! Wie kan mij helpen aan de outlet van Marlies Dekkers.
Heb maatje meer en moet alles vervangen !! Veel te duur om alles in
een keer aanteschaffen.

Astrid - 12.02.2007 - 16:23

Heey ik wil mijn vriendin op haar verjaardag verassen door met haar naar een ONTZETTENDE lingerie outlet/winkel te gaan waar natuurlijk Marlies Dekkers te koop is kunnen jullie me helpen? ik zoek een heeeele grote winkel met veel Marlies Dekkers??

Super bedankt !

Tom - 25.02.2007 - 21:23

De prijs is redelijk hoog, maar ik vind het het absoluut waard! Dit zijn dingen die zo lang mee gaan dat het een duurkoop is. Ik heb alles van Marlies en draag dit dus iedere dag! Kan niet meer zonder, het moet een feest zijn om je aan te kleden en dat krijgt marlies voor elkaar! Binnenkort nieuwe collectie en ik kan niet wachten!

Het boek stout is echter een slap aftreksel van wat in mijn ogen stout mag worden genoemd..

linda - 14.03.2007 - 13:57

Hallo Dames en Heren

Sinds kort is er een Marlies Dekkers outlet op internet.

Altijd goedkoper dan in de winkel.
regelmatig nieuwe collectie.
kijk voor info op www.Marliesdekkersoutlet.nl

F & M - 18.03.2007 - 00:14

hallo dames,
De site met de grootste collectie Marliesjes tegen outlet prijzen is:

www.fenm.eu

Geweldige site, mooie M D lingerie (ook voor de heren), maar ook M D kleding en assesoires.
Alles heel betaalbaar, neem eens een kijkje op deze site het is de moeite waard

M D fan - 23.04.2007 - 09:52

hallo,

zijn er ook mannen die graag marlies dekkers dragen heb zelf body boxer
en strings de meeste zitten perfekt alleen klop de maat niet altijd valt soms nogal groot uit mijn vriedin heeft ook enkel set s en vidt ze ook super
fr

f - 04.05.2007 - 22:54

Hallo,

ik ben zojuist in Beverwijk geweest bij de outlet shop van Marlies Dekkers: GEWELDIG. Ben een bikini rijker, een wit setje (bh/string) en een zwart setje bh/string en dat alles voor 180 euro. Alle setjes kosten daar 60 euro, bikini’s ook. Losse broekjes/strings 20 euro en losse bh 40 euro. Ze hebben ook hemdjes, klein beetje heren ondergoed en andere mooie dingen. AANRADERTJE.

Het zit in de begijnenstraat (vlakbij de Hema en V&D, zijstraatje van de grote winkelstraat)

Gr. Marleen

Marleen - 09.05.2007 - 15:38

Vraag me af of er ook een outlet in friesland of groningen zit…
wie weet er meer van… en kan me hier wat adresjes neerzetten…

Leaf - 13.05.2007 - 14:13

Is er ook iemand ,die de opennings tijden weet en de dagen van de outlet in de Begijnen straat in Beverwijk ?
groetjes Sylvia

sylvia - 15.05.2007 - 18:06

De outlet winkel in de Begijnenstraat in Beverwijk is geopend van woensdag tot en met zaterdag. van woensdag tot en met vrijdag is de winkel open tot half 6. op zatredag tot 5 uur. op donderdagavond is de winkel gesloten.

Groetjes Jolanda

Jojo - 15.05.2007 - 22:11

He Jolanda , kun je ook een beetje idee geven van de prijzen ?. en wordt er ook bad kleding verkocht ? . de openings tijden zijn vanaf 10 uur denk ik ? . Groetjes Sylvia

sylvia - 17.05.2007 - 20:00

ik heb even gekeken in de winkel destraks.
bh’s kosten 40 euro een slip of string 20. setjes zijn 60 euro. een torselt 55 euro. er wordt ook badkleding verkocht. een badpak kost 55 euro bikini’s zijn 20 voor het broekje en het bovenstukje ik geloof 40 euro.
en als ik het zo kon zien zijn ze inderdad om 10 uur open.

groetjes Jolanda

Jojo - 18.05.2007 - 17:23

dus de winkel in beverwijk is wel wat… hhmmm wel jammer dat er verder nog niemand gereageerd heeft vanuit mijn omgeving…. groningen friesland?

leaf - 13.06.2007 - 15:14

he allemaal heb nu ook 2 bh’s van marlies dekkers gekocht echt super!!!
ben zo blij dat ze ook grotere cup maten heeft ik heb 75 F of E en daar is echt moeilijk aan te komen maar nu niet meer hahah !!!

jose - 29.07.2007 - 12:22

De klantvriendelijkheid in de Nationalestraat van Antwerpen, laat inderdaad de wensen over. Heel erg behulpzaam zijn ze niet.Jammer, want voor de rest wel een mooie zaak.

an - 31.07.2007 - 17:16

Lieve Marlies Dekkers fans, De outlet is donderdag 9 augustus gesloten ivm feest week, vrijdag en zaterdag weer gewone tijden. Verder is de outlet van woensdag tot en met zaterdag geopend, voor meer info kan je altijd bellen naar de outlet, telnr: 0251211595. tot ziens.

[anoniem] - 03.08.2007 - 12:07

weet iemand of de outlet store van marlies ook zondags geopend is?gr monique

monique - 10.11.2007 - 18:32

Dames,

De Outlet in de Begijnenstraat in Beverwijk is sinds eind augustus van maandag t/m zaterdag geopend. Maandag vanaf 13.00 uur, rest van de week van 10.00-17.30 en op zaterdagen tot 17.00. Bh’s 40 euro, Slip 20 euro, shirts 25 euro etc.

Vero - 17.11.2007 - 11:44

aanvullend nog het telefoonnummer van de MD Outlet in Beverwijk: 0251 211 595

vero - 17.11.2007 - 11:46

Hallo Vero,

hebben jullie altijd veel in maat 75 c….

leaf - 30.11.2007 - 23:55

Gister naar de outlet store geweest. Super leuke setjes alleen geen maatje 80 D/E meer :-(.
Sparen voor de nieuwe collectie? :-S… (2,5 uur in de auto) :-( voor niets Cryyyyyy

Mindy - 04.12.2007 - 17:25

Zouden er ook setjes te vinden zijn uit de secret collectie?
Hebben ze een emailadres?
Groetjes!!
Annie.

Annie - 09.02.2008 - 17:14

Kijk ook eens op www.lingerieenzo.nl voor outlet-prijzen in Marlies Dekkers (voornamelijk strings)

Lingerie&Zo - 12.02.2008 - 19:45

Sinds een aantal jaren draag ik alleen nog lingerie van Marlies Dekkers. Vooral de strings zitten heerlijk comfortabel en al mijn vrieden en vriedinnen vinden ze er heerlijk uitzien.

Rudy - 25.03.2008 - 07:39

dat hele Marlies Dekkers is gewoon super nep en de mensen die het dragen zijn gewoon ordinair….die bandjes die over de bh uitkomen is gewoon van : kijk ik heb een Marlies Dekkers. koop toch een Sapph dan het is look like en maar 24,95.

Jeanne Lafitte - 11.04.2008 - 11:37

ben met Jeanne Lafitte eens. Die Marlies is “ordi” als wat. Heb haar op tv gezien, wat denk zij niet wat zij is zeg…

Truus de Boer - 11.04.2008 - 11:39

MARLIES DEKKERS …………..rules!!!!!!

kun je het niet betalen of zo!

groet linda

wat SAPHH betreft, beter goed gejat dan slecht bedacht!

linda - 20.04.2008 - 16:47

oei jeanne en truus zitten jullie niet lekker in jullie vel om zo een commentaar te geven hebben jullie al met haar eens gesproken of haar eens ontmoet geen oordeel hebben over iemand die je niet kent en ik denk zelfs nog niet eens haar lingerie hebben leven en laten leven zeg ik maar ale nog een fijn leven

spee murielle - 25.04.2008 - 20:12

Tja weet je wat het is jeanne en truus.
Jullie hebben het erover dat het nep is even later promoot je een nep merk. Ik weet het niet maar ten eerste vind ik het belangrijk dat het goed zit . Bij marlies is dat het geval dat jullie het ordi noemen vind ik heel slap omdat je wel het look a like merk kennen.
Dus blijkbaar hebben jullie zelf wel intresse maar moeten jullie even zeuren ofzo. Als je het zo nep dom raar ordi of wat dan ook vind best maar snap dan niet dat jullie op deze site terecht komen.
Wat mij niet intresseert zoek ik ook niet op op internet.
Is het gewoon niet een zo dat jullie het wel willen maar niet betalen kunnen of je hebt gewoon echt niets om handen en zoek je iets op wat je niet leuk vind?????

vallie - 17.05.2008 - 15:22

Ik was 8jaar terug veel slanker en had geen problemen om leuke passende lingerie te kopen.Alles paste en zat goed voor mijn 85B. Nu ben ik wel wat bijgekomen, maar men nieuwe vriend is blij met wat meer ;-)
Toch was mooie en goedzittende lingerie haast onvindbaar.Ik heb echt heel wat merken geprobeerd en tja.. M.Dekkers zat voor mij zalig! Mijn 100D zit er super sexy uit nu en ik voel me beter in men vel. Heeft niks met het merk zelf te maken, je moet je goed in je vel voelen en dat is waar het mij enkel om draait!
Sorry eh .. :-)

Angel - 11.06.2008 - 19:43

Sinds kort aan de Marlies dekkers, en reeds verslaafd ! Het zit gewoon super ! Na 2 kidsw en borstvoewding was het lastig om goed passende lingerie te krijgen, maar dit zit perfect ! Bedankt aan de dames die hier outlet-adressen achtergelaten hebben ! Als je goed shopt, kun je op heel betaalbare wijze perfecte Marlies Dekkers aanschaffen, en dus leuke én vooral perfect passende lingerie dragen. Hij astaat ook perfect bij een maatje meer. Oja, die dames die M.D. hiervoor afkraakten, jullie hebben inderdaad een probleempje. Blijkbaar intrigeert Marlies Dekkers jullie zo zeer, dat jullie het de moeite waard vinden er tijd aan te besteden om te reageren. Kom dan alstublieft wel met gefundateerd commentaar. Enne, lees de wijze regels hierboven ook nog even: Leven en laten leven !!!!

C.J. - 26.07.2008 - 22:17

Hoi dames en heren,

Voor een groot aanbod outlet en de nieuwste collectie van Marlies is er een nieuwe webwinkel. www.jillsoutletstore.nl Je bent hier altijd goedkoper uit dan in de winkel. Goede servive en snelle levering. Neem eens een kijkje op de website en bekijk het gastenboek en de vele positieve reacties.
Gr. Jill

jill - 29.07.2008 - 21:14

Hallo dames,
op zoek naar goedkope nieuwe merkkleding voor de kids?
Kom dan zeker eens langs op www.xandeeshop.be
The Xandeeshop is een outlet-webwinkel van uitsluitend merkkleding voor kinderen tot en met 16 jaar.
Hier kan je dus winkelen in een eigen tempo en naar je eigen budget en dit wanneer het U past.
De merkkleding wordt zorgvuldig uitgekozen zodat wij zeker zijn van een beste kwaliteit voor een democratische prijs.
Vind je niet direct iets naar jouw wens, geen nood, kom snel eens terug kijken op onze winkel want regelmatig zal de aanbieding wijzigen. Je kan je natuurlijk ook steeds inschrijven op onze nieuwsbrief zodat je zeker bent geen enkele update te missen. Uw gegevens worden enkel door onszelf gebruikt.
Wat bieden wij aan?
Als outletstore zijn wij op iedere moment afhankelijk van het aanbod.
Toch zullen wij steeds selecteren uit de beste kwaliteit voor een zacht prijsje.
Natuurlijk kiezen wij voor gerenommeerde merken waarvan we een degelijke kwaliteit kunnen garanderen!
Merken die zeker in ons aanbod zullen opgenomen worden: Name-it, Go-On, Ducky Beau, 667 The Baby of The Beast, Tommy Hilfinger, Mexx, CKS, RYB, Kikiwon, DKNY, Lili Gaufrette, Eager Beaver, Miss Sixty, Filou & Friends, Diesel, Timberland, Doerak, Blue Seven, Lofff, Dirkje, Another world, Blablabla, D&G, O’neill, Oilily,….

jessy - 12.01.2009 - 17:14

Ik heb goede ervaring met Pol lingerie. Gratis verzending en ruim aanbod…

Petra - 10.03.2009 - 13:33

goede service, duidelijke foto’s en alle series aanwezig.

n/a - 31.03.2009 - 00:09

lingerietotaal levert snel en heeft overzichtelijke site

n/a - 31.03.2009 - 00:11

Ik ben blij eindelijk te weten waar ik de outlet van Marlies dekkers kan vinden.
Bedankt!
Binnenkort met een auto vol vriendinnen (alle fan) op naar Beverwijk.

louise - 07.06.2009 - 14:27
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.