14.09.2003 Leidseplein Live

Ik was vandaag toch van plan om even de stad door te struinen met m’n camera, want misschien was het wel de laatste mooie dag, dus ik ben maar even bij Leidseplein Live gaan kijken. Met een zekere terughoudendheid, dat wel, want een spektakel aangeprezen door kroegenweb.nl en Noordzee FM belooft in mijn ogen niet echt veel goeds.

Mijn voorgevoel was wel terecht, want voor zover ik ?berhaupt bekend met met het fenomeen skihut, vond ik de sfeer een hoog skihut-gehalte hebben. Dus daar stond ik dan, tussen de gillende tieners met hier en daar de ouders op enige afstand. Toen Gordon voor de grap aankondigde dat Jim ook zou komen, heb ik geloof ik een gehoorbeschadiging opgelopen. Tot overmaat van ramp moest een gozer ook nog alles weten over mijn camera. Dat is op zich niet zo erg, maar het was van het niveau ‘Hoe hard kan je auto?’, want hij moest toch wel even lachen dat mijn enorme camera in tegenstelling tot zijn videocamera geen 170x zoom had. En nee, filmpjes maken kan mijn camera ook al niet. :kreun:

Helaas, of gelukkig, heb ik The Sunclub (wie?), Do, Dare (wie?!), Veldhuis & Kemper, Bad Candy en Glennis Grace (wie?!!) gemist. Dus ik heb alleen Dewi, Re-play, Stuart feat. Maxine en Trijntje Oosterhuis mogen aanschouwen. Het verbaast me iedere keer weer dat Dewi -of wellicht haar stilist, manager of sponsor- zo graag wil dat ze er als een Christina Aguilera kloon uitziet. In haar videoclip Left Of Center heeft ze CA-achtig zwart haar en vandaag zag ik haar met een pet scheef op haar hoofd, zoals in de video Can’t Hold us Down van CA. Wazig…

In ieder geval ben ik over deze foto wel tevreden:


klik voor volledige versie

alex | 20:51 | fotografie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Toffe pagina, vooral over fotografie (moet de rest nog goed lezen). Mooie foto’s en leuke stukjes! Vooral doorgaan!!!!!!!!

Rene Smit - 14.09.2003 - 23:20

Mooie foto.. wie is het? :)

Majadebij - 15.09.2003 - 00:11

Mooie foto inderdaad,

Maareh hoe kom je vooraan te staan ? heb je een perskaart ? of is een grote camera genoeg (wel minimaal 170x zoom natruurlijk!)

Sil - 15.09.2003 - 10:35

Net als bij de Uitmarkt stond ik gewoon vooraan tegen het hek. Ik kom daar te staan door mijn camera in het zicht te houden en 100x keer ‘pardon’ te zeggen tijdens het naar voren lopen. Mensen gaan gewoon aan de kant, blijkbaar denkend dat ik van de pers ben. Ik moet misschien toch eens een perskaart gaan overwegen, want wat bewegingsvrijheid zou niet gek zijn.

alex - 15.09.2003 - 10:49

Zeg, is fotograferen ook je beroep of is het een heel erg uit de hand gelopen hobby ?

Sil - 15.09.2003 - 12:15

Het is nu een uit de hand gelopen hobby, maar ik zou graag wat freelance werk doen. Ik ben aan het kijken wat de beste manier is om die wereld binnen te komen…

alex - 15.09.2003 - 13:52

Een 70-300 lens met zonnekap kan ook altijd helpen. Ook al heb je een Nikon F65 en de goedkoopste lens, mensen blijven denken dat je van de krant bent…

Rene Smit - 15.09.2003 - 17:46
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.