18.09.2003 Jamie’s kitchen

Jamie Oliver kennen we vooral als die frisse jongen die op de scooter boodschappen doet voor de dinnerparties die hij ‘s avonds voor zijn vrienden geeft. In Jamie’s kitchen verschijnt hij nu ten tonele als chef, vader en zakenman en is de scooter verruild voor een auto. Het programma doet verslag van hoe hij zijn roem aanwendt om werkloze jongeren een kans te geven op een goede toekomst door hen een opleiding aan te bieden, gevolgd door een stage in zijn nieuwe restaurant Fifteen. Wat we te zien krijgen is reality-tv op z’n best: stress, frustratie, ruzie en geknakt idealisme als enkele van de uitverkoren jongeren ongemotiveerde spijbelaars blijken.
“…It was like Fame meets reservoir dogs”, zegt hij er zelf over in het bijbehorende boek, dat niet alleen zoals gewoonlijk recepten bevat voor gerechten die je blindelings je gasten kunt voorzetten zonder ze eerst een keer uit te proberen, maar waarin ook veel basistechnieken staan.

Jamie’s kitchen is iedere zaterdagavond te zien bij Yorin.

anneke | 10:02 | televisie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

je kan natuurlijk ook aan je zwager vragen om wat te maken……….. hihi

marco - 21.09.2003 - 12:58

weet iemand het adres van jamie zen restaurant in london. Zelfs de yellow pages weten et niet. HELP ?!?!

tijmen - 05.04.2004 - 09:53

Misschien dat het adres op de site http://www.fifteenrestaurant.com/fifteen/index.html te vinden is?!
Suc6

Gerard - 16.04.2004 - 12:01
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.