19.09.2003 Elite model look 2003

Hanna

Naar zo’n modellenwedstrijd kijk je natuurlijk sowieso al uitsluitend, en dan bij voorkeur met z’n twee?n of meer, om eens lekker al je cynisme en negativiteit op de nietsvermoedende deelneemsters te botvieren. Bij dit programma echter, gisteren uitgezonden door SBS6, wisten we eenvoudigweg niet waar we moesten beginnen - zelden zoveel knulligheid gezien in één programma. Presentatrice Frederique van der Wals blik (zij heeft deze verkiezing ooit gewonnen, vandaar), schoot voortdurend paniekerig heen en weer tussen de kaartjes in haar hand en de verschillende camera’s, en als ze dan de juiste camera had gevonden keek ze erin als een hert in de koplampen.
De kleedkamerinterviewtjes werden gedaan door soapie Ferry Somogyi, die in een constante staat van kaakkramp lijkt te verkeren, en een over the hill model, ook een oud-winnares die voortdurend liet weten dat ze heus precies wist wat de meiskes allemaal doormaakten!
Dan was er nog de jury: de voornaamste voorwaarde om daarin plaats te mogen nemen leek te zijn dat je in dienst was van één van de sponsors. Grootste anti-climax was de bekendmaking van de winnares -“we gaan nu over alle meisjes iets vertellen en dan meteen zeggen of ze bij de laatste 3 behoren”, maar na 4 meisjes waren alle winnaressen al genoemd. Voeg daarbij het haperende geluid, de slechte schakelingen en de knullige dansjes en je hebt weer Hollandse glamour op z’n smalst.

De beste heeft trouwens weer niet gewonnen.

anneke | 15:25 | televisie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Kim, je bent de mooiste en ik zal altijd van je houden!!!!

mike rijkers - 08.12.2003 - 11:32

De beste heeft wel gewonnen!

Derk - 27.01.2004 - 19:57

de beste winnnehh
maar ik ahd een vraag was de oficeele site van
elite alvas bedankt

[anoniem] - 28.02.2004 - 01:07
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.