17.09.2003 Barend en van Dorp, ik hield het 10 minuten vol

Eigenlijk erger ik me al jaren aan Barend en van Dorp. Ik kan die twee niet uitstaan, maar soms hebben ze gasten in hun programma waarvan ik graag wil weten wat ze te melden hebben (en daarmee bedoel ik niet De Roy van Z. en Margarita). De domme vragen, het geginnegap als er een mooie vrouw aan tafel zit, het aangrijpen van elke mogelijkheid om het over voetbal te hebben, de onvoorwaardelijke steun van Frits Barend aan Isra?l: razend word ik ervan.

Het allerergste vind ik het feit dat ze zich nooit inlezen. Gasten kunnen over de meest uiteenlopende onderwerpen hun gal spuwen en de meest ongenuanceerde dingen zeggen, als het niet over voetbal of Isra?l gaat hoef je geen enkele scherpe of kritische vraag te verwachten. Daarom komen de gasten dan ook overal mee weg. Vaak denk ik dat dat ook de reden is dat gasten zo bereid zijn om in het programma te verschijnen, er kijken miljoenen mensen naar en ze hoeven niet bang te zijn in een hoek geluld te worden.

Gisteren heb ik voor het eerst weer even gekeken sinds het nieuwe seizoen is begonnen. Het eerste wat ik zag was Henk van Dorp die zijn verontschuldigingen moest aanbieden omdat hij gezegd had dat Nickelback een Amerikaanse band is, waarna de Canadese ambassadeur hem terecht had gewezen.

Zeker weer je huiswerk niet gedaan h? jongens! Ik heb direct de TV uitgezet, dat was wel weer genoeg B en van D voor dit seizoen.

alex | 11:53 | televisie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Amen!

JQN - 17.09.2003 - 12:53

vooral stuitend bij B&vD was het item over een paardenverkrachting (woensdagavond 10 maart).
Hier werd nogal luchtig over gepraat en gelachen.
Neemt niet weg dat de paarden met voorwerpen waren gepenetreerd en zodoende bloedend en zwaar mishandeld waren.

Als ze dit hadden geweten, hadden ze er dan misschien minder luchtig over gedaan?

Zeker weer eens niet je huiswerk gedaan h? jongens?

martijn - 10.03.2004 - 22:37

En dan de ‘verkiezingsnacht’ bij B&vD… aan het eind zat Prem R. zichtbaar dronken te lallen tot grote gene bij diverse overige gasten. Maar de heren leken het wel best te vinden. Shame-tv.

Hugo - 03.11.2004 - 22:31

Jeetje. September 2003 al, en vorige week zat hij er nog/weer… “Ik wil Paco….”

Ben - 23.03.2005 - 15:42
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.