31.08.2003 Lang leve…

langleve.jpg

Zojuist de laatste herhaling gezien van seizoen 2002/3 van de meesterlijke documentaireserie “Lang leve…” van Michiel van Erp - weer zo’n serie die we veel te laat hebben ontdekt. Prachtig in beeld gebracht, en met veel respect gemaakt. Gelukkig is de VARA (lang leve de VARA!) zo aardig geweest om alle afleveringen op haar site te zetten, dus met een beetje knappe internetverbinding kan iedereen eventuele gemiste afleveringen alsnog bekijken! Vooral Het ouderlijk huis, over volwassen mannen die nog bij hun ouders wonen, is een aanrader.


anneke | 22:43 | televisie
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

ik studeer aan de Hogeschool voor de kunsten in utrecht, richting fotografie. mijn afstudeerproject gaat over vrijgezelle mannen die nog thuis wonen. Ik had deze aflevering op videoband maar ben ‘m kwijt.
Vriendeljik bedankt, corien

corine aalvanger - 29.11.2004 - 16:47

Hť Corine,

Ik zag je foto in de volkskrant en ben heel beneiuwt hoe het met je gaat??!!! Liefs van Anne. (van de HKU)

Aane Eschauzier - 09.09.2006 - 11:56

Hi anne!!!
Wat leuk, het gaat goed! En met jou?
HOe kunnen we contact krijgen?

Liefs corine

corine aalvanger - 25.09.2006 - 08:57