14.08.2003 Bloemen op de stoep

Onderweg van mijn vaste boekhandel Jimmink naar huis trok mijn nieuwsgierigheid me naar een stilleven van bloemen en kaarsen op de stoep voor de “wolkenkrabber” op het Victorieplein. Zo te zien lag het er al even. Een dame kwam naast me staan- die heb je veel in zuid, dames- en vroeg me of ik wist wat er was gebeurd, maar ook ik kon me geen nieuwsbericht herinneren over een eventuele wanhoopsdaad. Het eindigde ermee dat we elkaar de teksten op de kaartjes voorlazen, over ene Jack, en over de dood.

In al zijn treurigheid een mooi moment.

anneke | 16:09 | algemeen geleuter
1) print ("s"); } else { print("reageer"); } ?>  »

Mooi he, van die stille getuigen van…van…
tjsa, van wat eigenlijk?

Terrebel - 15.08.2003 - 09:41
reageeronthoud mij:


Alle HTML-tags behalve <a href>, <b>, <i>, <strong>, en <em> worden uit je commentaar gestript. Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd.